• Aikaa itsellesi

  Ylellinen, ekologinen kauneushoitola

 • Hemmotteluhoidot

  Tutustu hoitovalikoimaamme

 • Nauti ja rentoudu

  Ammattitaitoisen ekokosmetologin käsittelyssä

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttämme ja jalkoja tulisi hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät terveinä ja hyvinvoivina.

Kauneushuone Ametistin valikoimista löytyy  erilaisia hoitovaihtoehtoja jaloille olipa tarpeesi sitten hemmotella jalkojasi vaikka perinteiseen tapaan tai halutessasi kokonaisvaltaisemmin hoitavaa hoitoa. Teemme jalkahoidot aina erittäin huolellisesti ja ammattitaidolla ja ehdottoman hygieenisesti. Kauneushuone Ametistin jalkahoidot on tarkoitettu terveille jaloille, joten jos sinulla on kynsi tai jalkasieni, vaativampia jalkavaivoja tai asentovirheitä, jotka vaativat mahdollisesti tukipohjallisia tai tarkempaa tutkimista, ohjaamme sinut terveydenhuoltoalan henkilön hoidettavaksi.

Hoitovaihtoehdot:

Perusjalkahoito 80

Perinteinen jalkahoito, joka sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston ja raspauksen, sekä kynsinauhojen ja kynsien hoidon, sekä halutessasi lakkauksen ja lyhyen hieronnan.


Karibian Aalloilla 110€

- Asiakkaideni ehdoton suosikki jalkahoidoista!
Luxushoito sinulle jonka jalat ansaitsevat vain parasta. Perusjalkahoidon sisällön lisäksi hoitoon sisältyy

 • merisuolakuorinta polviin asti
 • ravitseva naamio jaloille
 • kuumakivihieronta ikivanhaa tiibetiläistä hierontatekniikkaa noudattaen, jossa kehon energiakanavia avataan ja energiatukoksia poistetaan kahdeksikon muotoisia liikkeitä muodostaen.

  Hoidon aikana tarjoilemme tropiikin hedelmiä, smoothie juomaa tai kauden omia marjoja

Kauneushuone Ametisti muuttaa!

Ajankohtaista